Het boek van het leven, licht en liefde en Christusbewustzijn.

Het boek van het leven, licht en liefde en Christus bewustzijn, het is bijna af!

Van hart tot hart, je communiceert met je ziel. De deur gaat even open voor de nieuwe wereld, in 80 lessen op ongeveer 1200 bladzijden. Leer, lees en weet je wat het voor jou kan betekenen omdat jij als mens leert over jou als persoon en gaat het vrije gevoel ervaren.

Welke inzichten en inspiratie het jouw persoonlijk kan geven, het ontdekken van je eigen zielenopdracht. Dat wat in jou zit ga je ontdekken, elke les bestaat uit 3 stappen die gemakkelijk te volgen zijn. Voorbeelden genoeg om je een indruk te geven van het doet wat met je, er verandert iets in jou. Oefeningen om elkaar te helpen en een beetje achtergrond. Het belangrijkste is doen! Waarom? Omdat jij jezelf het beste kent van binnen en van buiten. 

Jij mag zelf met je eigen aan de slag, je eigen wijsheid ontdekken, wat heeft jouw ziel je te vertellen. In je eigen tijd op ontdekkingstocht, van wie ben jij? Wanneer je iets doet, wat gebeurt er van binnen? Wat voel je daar? Hoe reageer je? Wat is je gedrag? Niets wordt overgeslagen, jouw totaliteit komt steeds meer tevoorschijn.

Wil je meer weten, kom ik graag voor een groepje mensen (6+) in het kort vertellen wat, hoe en ja meer vertel ik je dan!

Stuur een bericht naar info@CanDoCoaching.nl met als onderwerp: Boek van het leven, YES meer info!
en open even de deur naar een nieuwe kijk op de wereld en de wereld waarin we leven.

De rest kun je lezen, leren en doen! wanneer het boek gebonden is en een cover heeft. Het zal in 3 delen verschijnen.

About the Author

Maak bewust een keuze, laat je gevoel spreken! Wil je veranderen? Zoek de rode draad.

Leave a Reply 0 comments