Voor een ontspannen weekend.

Ontspanning

Hoe was je week? Heb je je kunnen ontspannen?

Is er nog iets gebeurd waardoor je nu nog een fijn gevoel van hebt wanneer er aan denkt?

Ik heb een paar leuke berichten gehad: een meneer die vast zat voor wat betreft het opruimen van zijn huis, is begonnen met opruimen. Hij vond zelf nog een boekje van jaren geleden waarin hij diezelfde punten tegen kwam die we hadden besproken. Toen wist hij nog niet wat hij er mee moest doen, nu welOok bij een andere meneer waren de kwartjes gevallen en hij was ook zeer tevreden. Hij drinkt nu ook meer water.

Ik heb al leuke reacties ontvangen over de pilot die ik start op 12 mei aan het eind van de blog meer hier over.

Dat geeft mij een heel fijn gevoel en ik kan heerlijk terugdenken aan deze week. Ik heb deze week de pluspunten aan reacties even verzameld. Dit geeft mij een  supergevoel van dankbaarheid. Dat ik iets voor hen heb kunnen betekenen.

Wil jij ook je bericht delen wat jou afgelopen week een gevoel van dankbaarheid heeft gegeven? Dit is een heel fijn gevoel om een weekend te beginnen, denk je niet?

Mocht je nog ergens gefrustreerd over zijn of ben je ergens niet gelukkig over, dan mag je dat nu van mij laten gaan. Kun je dat?

Hier zijn wat mogelijkheden die je kunt gebruiken om dat te doen.

schrijf het van je af;

stop het gevoel in een steen en begraaf het;

maak er een onzichtbare bal van en geef het een goede schop zodat de bal in de wolken verdwijnt;

maak het helder welk gevoel er nog meer bij hoort en zet er goede gevoelens tegenover;

ga even een paar minuten lachen en bedenk wie nu eigenlijk controle heeft over jouw gevoel;

luister naar een liedje wat je erg vrolijk maakt en zing mee;

kies een kleine opdracht uit van de 20 lentedagen: doe je ogen dicht en prik met je vinger op een opdracht.

Ik wens je een heel fijn weekend.

Ps. Heb je niets te doen dit weekend en zit die frustratie je nog dwars? Dan kun je ook de online cursus CanDo Inzichten™ Ontspannen volgen. Deze cursus zal wat dieper ingaan waarom je de spanning niet kunt laten gaan.

pps. Wil je gelijk bij de kern komen en hier zichtbaar bewijs van willen hebben, wat de spanning met jou –onbewust- doet? Dan kun je hierachter komen. Bestel de CanDo Prikkit™,  de analyse van de test wijst jou de weg de kern van de oorzaak  wordt zichtbaar.

ppps.

Ik ga weer een pilot draaien. Ik ben op zoek naar mensen die migraine hebben en mensen die gepest, gestalkt of overvallen zijn geweest.

Met de bloedanalyse wil ik graag onderzoeken wat er zichtbaar is in het bloed. Tevens heb je een goed coachinggesprek van ongeveer 1 uur voor een klein bedrag.

De resultaten die ik tot nu toe heb behaald met andere klachten zijn uitstekend. Wat het specifiek op kan leveren voor jou kan ik niet benoemen, omdat iedereen uniek is!

Deze pilot loopt van 12 mei tot 23 mei 2014. Er zijn een paar voorwaarden om mee te doen. Heb je belangstelling of weet je iemand anders die geïnteresseerd is? Stuur dan een privébericht via Facebook of mail naar: info@candocoaching.nl  of stuur dit bericht door.

CanDo Prikkit

About the Author

Maak bewust een keuze, laat je gevoel spreken! Wil je veranderen? Zoek de rode draad.

Leave a Reply 0 comments