Emotionele gebeurtenissen: snel van onbalans naar balans.

Margje van der Lei, CanDoCoaching

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven.
Door emotionele gebeurtenissen is het een heftige tijd geweest.

De situatie van mijn ouders veranderde in 1 klap.
Dat riep vele intense emoties bij mij op.
Daar moest ik doorheen, ik wilde begrijpen wat het met mijn lichaam deed, wat er veranderde in mijn gedrag en wat ik er aan kon doen om zo snel mogelijk weer in balans te komen.

De bloed analyse heeft mij daar enorm bij geholpen.

Nieuwe ontwikkelingen
Deze persoonlijke omstandigheden hebben veel bijgedragen in de ontwikkelingen rond CanDoCoaching. Door deze situatie en de effecten van de bloedanalyse veranderde er snel heel veel. Ik moest snel effectief in balans raken. Hoe kan ik helen en hoe kon ik overzicht krijgen en hoe liet ik meniet meeslepen door mijn eigen emoties; pijn, verdriet, frustratie en ja soms ook boosheid.

Resultaten
Het werkte! Met de vraag: En hoe kan ik dat delen met anderen ? Ook met mensen die ver bij me vandaan zijn?
Met behulp van de technologie heb ik mooie stappen kunnen zetten.
De resultaten mogen er zijn!

Hier in het kort wat er is ontstaan door emotionele gebeurtenissen en mijn eigen groei en ontwikkelingen.

Thuis prikken
De CanDoPrikkit™ is ontstaan, zodat er thuis geprikt kan worden, via de app wordt er een video gestuurd hoe er geprikt moet worden en dan kan er een foto worden gestuurd van je eigen bloed, ook weer via de app. Klaar eenvoudig en snel!
De blokkades zijn zichtbaar in het bloed en met een spirituele healing van mij wordt het thema waarop geprikt is de energie getransformeerd. En dit is dan ook na de tijd in het bloed te zien.

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid was altijd al een thema van mij, hoe maak ik emoties zichtbaar? Ik ben er mee begonnen met de CanDoMethode™, zoals je misschien nog wel weet, maar de blokkades zijn ook in je bloed te zien kwam ik tot ontdekking. Dat is al een heel mooi resultaat.  Emoties die geblokkeerd zijn hebben effect op je lichaam en je gedrag. Dat dit veel effect heeft hoe je denkt met wat jij kan is belangrijk. Zelfvertrouwen wat door een blokkade tegengehouden wordt, geeft onzekerheid en dát doet veel met iemand.

Balans
De reacties zijn uitstekend, meer in je kracht staan, zelfverzekerd, in je recht staan, opkomen voor jezelf, klachten die verdwijnen, meer energie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Beter onthouden, in balans blijven of veel sneller weer in balans zijn na een emotionele gebeurtenis. Ik kan je zeggen dat ik zelf veel heb ervaren, gevoelens zijn er bij iedereen, de omstandigheden maken de variatie. En zo werkt het ook met ons lichaam zo, wanneer iets vast zit raakt de doorstroming hiervan in de knel, zal het zich uiten in spanning en op den duur pijn.

Spirituele Healing
Door mezelf eerst op de proef te stellen ben ik hierdoor veel intuïtiever geworden vandaar ook de spirituele healing. Het invoelen via een foto die gemaakt is van het bloed heeft al vele mensen weer sneller in balans gebracht.  De verandering in de kern dat doet heel veel.

Ik heb hierdoor m’n website moeten aanpassen, de naam is het zelfde gebleven CanDoCoaching, Yes You CanDo It!

Coaching
Veel van de teksten op de website zijn actueel, zij het meer als uitleg.
Met de Prikkit™ samen met de spirituele healing gaat het veel sneller, het is niet meer nodig om een gesprek van 2 uur te hebben en dat maakt dat de prijs ook veel aantrekkelijker is. De diepte van de healing kan niet vanuit gesprekken worden bereikt, heb ik ervaren.

Bewust weten we veel minder dan wat er onbewust speelt. Ik heb het dus omgedraaid. Wat weten we niet, in plaats van wat weten we wel.
Het prikken is overgegaan van 8 afdrukken in je huidige leven naar 3 afdrukken: na je geboorte, tijdens je geboorte en voor je geboorte.  Hierover kun je meer lezen bij de informatie Prikkit™ bestellen op de website.

Op YouTube staat:
Video BloedAnalyse:  https://www.youtube.com/watch?v=uyJRoZ5qFyg
hier kun je zien hoe het bloed is verandert na een spirituele healing,
en een video: Waarom veranderen zo moeilijk is;  https://www.youtube.com/watch?v=HCLW0zQs_UI

Neem een kijkje op m’n nieuwe website, je bent van harte uitgenodigd.

Wat er nog in de planning zit zijn: online coaching in groepsvorm. Dus we gaan nog meer uitbreiden, blijf op de hoogte mocht je je nog niet in hebben geschreven.

Wil je een CanDoPrikkit™ bestellen?
Deze maand is het 2 voor 1 qua prijs, goed om uit te proberen wat het jou kan opleveren.

Lieve groet Margje

About the Author

Maak bewust een keuze, laat je gevoel spreken! Wil je veranderen? Zoek de rode draad.

Leave a Reply 0 comments