Meest gestelde vragen

FAQ of Meest gestelde vragen over de bloed analyse.

 

Stelt u een diagnose?

Je mag wel jij of je zeggen, er wordt geen diagnose gesteld.
Situaties zijn persoonlijk en het lichaam reageert hier ook ‘persoonlijk’ op. Spanning kan overal in het lichaam voorkomen, het gaat er om om deze spanning te erkennen en door het bloedbeeld kun je het leren herkennen. Zichtbaarheid van het onzichtbare tot nu toe kan veel duidelijkheid geven in jouw persoonlijke situatie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het wordt niet als een behandeling gezien. De sessies zijn leermomenten om inzichten te verkrijgen. Hoeveel sessies er nodig zijn is niet te zeggen, reacties zijn opgebouwd in lagen en wat jij over jezelf wilt leren. Een laag komt pas te voorschijn wanneer de bovenliggende laag is ‘verwerkt’ door erkenning. Leermomenten kun je behalen zodra je je bewust bent van het leermoment. Alles is met elkaar verbonden, zo ook het effect wat het op je lichaam heeft.

 

Wat heeft coaching met bloed te maken?

Het bloed geeft een ‘pijnlijk proces’ in het lichaam aan. Door coaching krijg je inzicht in deze ‘pijn’ waardoor het lichaam de spanning loslaat en daarmee het bloed weer verandert.
CanDoCoaching helpt jou om inzichten te krijgen hoe je lichaam reageert op omstandigheden. Zo kun jij zelf leren je lichamelijke reacties te herkennen, waardoor je steeds meer naar een zelfredzaamheid of ‘oplossingsgericht denken’ komt.

Hoe werkt dat energetisch?

‘Energetisch’ wil eigenlijk alleen maar zeggen dat er ingevoeld wordt in het bloed, waardoor er kernwoorden naar voren komen die het lichaam nodig heeft om dat wat het lichaam vasthoudt los te laten. We gebruiken het denkwerk, de hersenen, zo weinig mogelijk, want daar wordt de pijn juist vastgehouden. Het gaat echt om het gevoel waar een woord aan gekoppeld is.
Een voorbeeld: wanneer je in een kamer komt en iemand is aanwezig die erg boos is, kun je dat voelen. Door hoge sensitiviteit kan je veel meer voelen dan alleen maar boosheid. Je kan deze gespannen sfeer doorbreken door het uitspreken “Is hier iemand boos?” Daarmee ‘erken’ je het gevoel en dat zal dan een doorbraak geven en ruimte maken voor verandering. Dit gebeurt dan ook in het lichaam.

Wat is eigenlijk dat spirituele dan?

Het ‘spirituele’ is het bewustzijn van waar je tot nu toe nog niet bewust van was. Je staat open voor groei en daardoor wordt jij je bewust. Bewust leven is luisteren naar je lichaam, kijken naar je gedrag, kijken naar je lichaam waarom jij dat gedrag hebt. Ontdekken van jezelf waar jij je nog niet bewust van bent. Vanuit je lichaam heb je een automatisch gedrag. Dat jij je zelf wilt veranderen, is het begin dat jij je er bewust van wordt.

Wordt deze behandeling door de zorgverzekeraar vergoed?

De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden zodat iedereen een kans krijgt om te ontdekken of deze methode iets voor je is of niet. We werken met de leer van bewustzijn, wat gevoel doet met lichaam en gedrag. Zorgverzekeraars vergoeden deze methode niet.

Waarom via WhatsApp?

Met WhatsApp is het mogelijk geworden om de kosten laag te houden en geen onnodige kilometers en poststukken heen en weer te verzenden. De kortste weg is een directe weg, foto maken en de spirituele healings kunnen snel gedaan worden.

Wat als je enge ziektes ziet in het bloed?

Ik ben geen medicus, dokter of medisch specialist. Er wordt niet op die manier naar het bloed gekeken. Je maakt een foto en jij stuurt deze foto naar CanDoCoaching via WhatsApp. Er worden verder geen testen of onderzoeken gedaan. Er wordt alleen maar gekeken en ingevoeld.

Heb jij een vraag en deze vraag staat er nog niet bij? Laat het ons weten en stuur een email met je vraag naar info@candocoaching.nl