Detox programma’s

Het lichaam heeft heel wat te verduren niet alleen emotioneel, daarom wordt ook het Detox programma mee genomen in de spirituele healing.

Waar kan je aan denken met het Detox programma?

Chemisch
Bio
Bacteriën
Virussen
Bleed-air
– luchtcirculatie in o.a. vliegtuigen
Neuro
Straling
Synergy
Zware metalen
Fijnstof
– Nano, NOx (stikstofoxides bv in het verkeer) Roet, ultrafijnstof
Farmaceutisch
Formaldehyde verbinding
– spaanplaat, isolatie, kleding, cosmetica, gordijnen, nagelversteviger, productie processen, tapijt, leer, hout, medicatie, agrarisch, drank, industrie, lijmsoorten enz.
Latrogene belasting
– medicatie, luchtvervuiling, toevoegingen, bestrijdingsmiddelen

Diffuse bronnen
– Over een gebied verspreide lozingen van stoffen, die niet op een specifiek punt in het milieu komen en die via de bodem het grond- en-of oppervlaktewater bereiken
Erfelijke belasting
Emotionele belasting

 

 • Hoe weet je nou of het een ‘belasting’ is voor jouw lichaam. 

  Je lichaam weet dit en zal reageren, wanneer het niet een belasting is voor je lichaam zal het niet reageren en zal je lichaam geen actie of reactie vertonen. Is het ook niet in je bloed te zien.
  Je kunt het bekijken wanneer jij niet reageert op bepaald gedrag en een ander persoon wel. Iemand heeft hier een ‘verleden’ mee.
  Of andersom jij reageert, je vind dat dát niet kan! Iets heeft jou getriggert om te reageren. Een ander maakt zich hier helemaal niet druk over, hij of zij heeft hier geen ‘verleden’ mee.
  Een ander voorbeeld kun je denken aan een allergische reactie, je lichaam reageert terwijl je dit van te voren niet wist. bv een steek van een wesp, je weet niet of je hier allergisch voor bent tenzij je al een keer bent gestoken. De ene reageert niet en de ander reageert zeer heftig.

 • Moet je een keuze maken om aan te geven wat je wilt detoxen?

  Nee, je bloed geeft dit in de energie mee, er wordt nog onderzoek naar gedaan of het op deze manier zichtbaar aangetoond kan worden of niet. Zoals eerder is gezegd is alles in lagen ontstaan en zal in lagen afgebouwd moeten worden. Het meest gangbare en stressvolle informatie zal als eerste in je afdruk worden weergegeven.

 • Wat is er al ontdekt wat zichtbaar is geworden?

  Stress, para-influenza en virale restanten. Met virale restanten kun je denken aan dat wat het virus heeft achter gelaten aan informatie. Dus het virus is niet meer aanwezig maar de sporen (informatie) die het heeft achter gelaten zijn er nog wel. Dit geeft een herkenningsreactie van het lichaam, van he, ik ken jou, je voelt bekend en daarom vertrouw ik je enz.  Je lichaam zal niet of minder snel reageren met een ‘verdedigingsactie’.

  Dat er informatie mee wordt genomen voor je geboren wordt, dat er ook heftige informatie aanwezig is tijdens je geboorte (bv de manier waarop je geboren wordt) en dat dit invloed heeft op na je geboorte. Dit wordt meegenomen in de spirituele healing, vandaar de 3 afdrukken.