Over Margje

Mijn naam is Margje van der Lei.

Margje van der Lei

Mijn bedrijf heeft zijn naam te danken aan de uitdrukking ‘You Can Do It’.

Mijn missie is ontdek je zielenopdracht. Maak de communicatie met je ziel helder.  

de essentie van de ziel: vrijheid, vrij zijn van de beperking


Het begon allemaal met mijn eigen strijd én met de vraag: ‘Waarom lukt dat mij niet’?  Wat houdt mij tegen? Hoe kan ik ‘iets’ zichtbaar maken wat onzichtbaar is? Wat zit er in mij wat mij strijd geeft? 

Na de start in 2011 ben ik begonnen met het ontwikkelen van de CanDoMethode™, en in een groep volgde het 4G ProcesModel™. Daarna kwam een doorbraak met de bloedanalyse, de Persoonlijke Stress Analyse™ en de Generatie Meditatie™. Nu is dit alles overgegaan naar een Transparante geneeswijze, energetisch heeft het een weg gevonden waarbij het tot een diepe ziele contact komt.  

Ik wilde weten wat ik verder kon doen met mijn leven. Te beginnen met de vraag: ‘wat wil ik’? Ik wil dat mij leven een leuke, plezierige, liefdevolle uitdaging wordt. Hiermee ging ik verder aan de slag. Soms ging het goed, soms was het erg moeilijk. Het enige waarom ik doorging was omdat teruggaan geen optie was. Ik moest door. Alleen ik had de oplossing en de antwoorden zaten in mij.
Het obstakel wat ik al had overwonnen was mijn lichamelijke ziekte, ook heb ik geestelijk in de put gezeten & ben ik gestalkt geweest. Erger kon het niet worden voor mij. Het kon alleen maar beter gaan, maar daar moest ik nog wel wat voor doen.

Awesome day

Het werd een uitdaging: Wat? Hoe? Waarom? Wie? Hoe kom ik tot een oplossing? Dat heeft me flink bezig gehouden.

Na de ontwikkeling van het vinden van persoonlijke antwoorden, met het zichtbaar maken van de rode draad en van het gevoel door middel van de CanDoMethode™.  En het verandert elke keer nadat ik een blokkade heb opgeheven. Ben ik nu zo ver gevorderd dat ik eigenlijk alleen nog maar via de BloedAnalyse werk en via spirituele healing blokkades transformeer. Waarna de spanning wegvalt en energie weer stroomt. Hierdoor komen de antwoorden vanzelf. Het inzicht wat nodig is om verder te gaan. 

Maak bewust een keuze, laat je gevoel spreken!

Wil je veranderen? Zoek de rode draad. De Persoonlijke Stress Analyse laat het zien.

Ik houd van de natuur, van fotograferen, wandelen, van ongewone plaatsen bezoeken, reizen, lezen, leren, het onderzoeken van het waarom er een bepaald gedrag is. Ik vind het fascinerend om te ontdekken wat het bloed samen met het gevoel kan vertellen. 

Ik ben machtig, krachtig prachtig, kom je naast me staan?

De onderstaande opleidingen hebben mijn leven veranderd:

  • UPW, Mastery, Leadership Academy (Anthony Robbins), met bekende sprekers zoals: Joe Williams, Joseph McClendon, Shore Slocum, Steve Linder,
    Jan Hargrave, Robyn Benincasa, Keith J. Cunningham, Carl van de Velde, Chuck Mellon.
  • Life Coach ( Corcaroli)

Ik geef niet op. Wanneer ik denk dat er een probleem is, wordt dit zichtbaar gemaakt in het bloed. Doordat het zichtbaar gemaakt wordt, kan er iets aangedaan kan worden.

Ik ben nu een gecertificeerd Life-Coach en coach ook voor Tony Robbins Company’s.