Donatie voor onderzoek en gratis healing

Donatie voor onderzoek en gratis healing

Mocht je denken aan een donatie dan staan we daar open voor! We willen graag deze gratis healing voor iedereen beschikbaar maken en verder onderzoek doen.

Onderzoeken wat de bloed afdrukken weergeven, wat het laat zien! Want je kent de uitspraak vast wel, eerst zien en dan geloven. Dat willen we graag waarmaken, help jij ons met een donatie? Je gezondheid moet niet van geld afhankelijk zijn ook niet van locatie, ben jij het met me eens?

Weet jij nog de tijd dat je niet wist dat in je bed beestjes waren? Dat je niet wist dat je bepaalde vitamines of mineralen of zelfs spoorelementen nodig had of dat je er een tekort aan had? Of dat wifi effect heeft op je hersenen?

Zo is het nu ook met de spirituele healing, de energie draagt de informatie, wanneer we bewust zijn van de informatie, kunnen we de informatie veranderen. Met de bloed afdrukken wordt er iets zichtbaar gemaakt waar we ons niet bewust van zijn. Wanneer we ons er niet bewust van zijn veranderen we de situatie niet.  Alles is persoonlijk, hoe jij denkt, iets waarneemt, wat je gelooft en niet geloofd, zie ook de video die ik gemaakt het over veranderen https://youtu.be/HCLW0zQs_UI .
We zijn mensen die groeien naar een ‘verbeterde situatie’, we hebben blokkades en die zijn niet aan de buitenkant. Om stappen te zetten, iets wat we heel graag willen, maar we doen het niet daar zit een blokkade. Er is iets van binnen wat blokkeert uit bescherming door een vroegere ervaring. Hier zitten emoties die met de huidige situatie te maken hebben. Zo ontstaat het dat het zo moeilijk is om de volgende stap te zetten. Nu kun je met je wil erg ver komen, maar ik heb ontdekt dat het het lichaam is die het niet accepteert.

Luisteren naar het lichaam is moeilijk, want veel al is onbewust. Het bloed geeft zichtbaarheid aan wat er onbewust speelt. Met een donatie kunnen we vele mensen helpen om een gezond leven te leven en nog veel meer wanneer we ruimte hebben om verder te onderzoeken wat voor mogelijkheden dit geeft.
Met het zichtbaarheid maken van wat er onbewust speelt, wordt de verandering in gezet. Spanning wordt los gelaten en de doorstroming komt weer op gang. Opgelucht zonder het doorbreken van de wil (soms met geweld, wat weer meer stress oplevert) zijn er weer mooie en plezierige stappen om vooruit te gaan.

De weerstand is verdwenen in deze situatie!

Wat is er al ontdekt of waargenomen?

-Stress bestaat uit verschillende emoties die met elkaar in verbinding staat, dat dit wordt weergegeven op verschillende manieren in het bloed.
– Het kan voor elk onderwerp gebruikt worden doordat het zo persoonlijk is, jij en je reactie staan centraal.
– Gedrag verandert na een spirituele healing, mensen komen meer in hun eigen kracht.
– Para-influenza wordt door middel van spirocheten in een bepaalde vorm zichtbaar.
– Virale afval zijn in verschillende vormen zichtbaar
– Na een spirituele healing het bloed veranderd direct, dat het lichaam nog even wat tijd nodig heeft om de aanpassingen door te voeren, vaak 3 tot 5 weken.
– Veranderingen soms groot en soms klein zijn, dit is te merken in gedrag en lichaam.
– Denken aan een bepaald onderwerp het bloed hierop reageert . bijvoorbeeld denkend aan werk of vakantie geeft een andere weergave van het bloed.
– Wanneer ouders iets beseffen dit direct effect heeft op het kind, het gedrag van het kind en ouder wordt anders op een natuurlijke manier komt er meer harmonie. Zie ook Klantreacties
– Overal zijn emoties aan verbonden, aan stress, aan virussen en bacteriën, virale afval enz, na de spirituele healing is het merkbaar in lichaam en gedrag. Dit is voor iedereen persoonlijk!
– Doe het zelf kit. Zelf prikken en op de foto zetten, versturen via app voor een spirituele healing kan iedereen, gemak dient de mens.

Wat zijn de toekomstplannen?

Binnenkort:  virussen o.a. Borelia en Coxakie herkenbaar/zichtbaar maken. (para-influenza is al zichtbaar)

Langere termijn afhankelijk van donaties.

 • Meer specifiek gerichte bestaande herkenningspunten in beeld vertalen
 • Teksten voor de website maken, zoals je misschien hebt gelezen ben ik niet echt een tekstschrijver. Ik ben meer iemand die met gevoel zonder woorden werkt.
 • Iedereen kan dit leren, leren helen van je eigen lichaam, gedrag, verwerken van emoties.
 • Leren hoe je de afdrukken kan interpreteren, bewustzijn van je eigen intuïtie.
 • Les programma opstellen, maken, online zetten.
 • Dit programma volledig gratis aanbieden wereldwijd. Iedereen gelijke kansen op een gezond leven.
 • Open source maken zodat ieder dat wat hij of zij heeft geleerd, gezien, ontdekt het kan aanvullen. Wat ik geleerd, gezien, ontdekt heb is nog maar minimaal, er is meer wat we niet weten dan wat we wel weten. Wanneer we met z’n allen delen (meedenken) in een vorm van open source, komen we heel ver. Waar je niet aan denkt, kom je niet tot ontdekking welke mogelijkheden er zijn. Wat je niet weet kun je niet veranderen.  Delen is krachtig, machtig prachtig!
 • Verbetering van de app, direkte vragen beantwoorden,
 • Persoonlijke begeleiding van de processen, online, app, chat, email, via telefoon. er gebeurt iets met m’n lichaam, moet ik me zorgen maken, wat kan ik zelf hier aan doen, wat geeft de bloedafdruk weer enz. Moet ik een dokter consulteren?
 • Marketing, prikposten voor mensen die niet zelf durven te prikken, overleg met artsen, zorg intstellingen, wetgeving enz.
 • En dat ontwikkelen waar ik nu nog niet aan denk.

Nadelen?

Je hoeft niet alles te weten, laten gaan van ik moet weten wat het is, waar het vandaan komt is pittig. We hebben geleerd dat we iets moeten weten, vertrouwen op de energie en op dat wat zich aankondigt is zoiets als de controle verliezen. Overgeven aan het lichaamsweten i.p.v. het hoofd weten is de verandering. Door los te laten van het oude, wat je niet dient is juist de controle herwinnen van wat mogelijk is. Het herstellen van het vertrouwen op je ziel.

Iedereen kan dit leren, leren helen van je eigen lichaam, gedrag, verwerken van emoties. #donatie #onderzoekgratishealing

Click to Tweet

Ik doneer graag! 

Wat een mooi initiatief, gemakkelijk en voor iedereen bereikbaar die een telefoon heeft, met het internet verbonden is en een foto kan maken!